Hoogtepunten uit 2019

Voor het tweede jaar speelde de  speelde de BolderBand samen met muzikanten van de Muziekwerkplaats in de Grote Kerk van Leerdam bij de start van de Herdertjestocht.

Bij de voorjaarsmarkt van Huis ter Leede trad de BolderBand op samen met kinderen en volwassenen van de  Muziekwerkplaats.

Tijdens de Nacht van de Nacht gaven Wilma en Marian een muzikale voorstelling over waarom de nacht zo bijzonder is.
De Natuur en Vogelwacht had een avondvullend programma, waarbij dit eerste deel vooral voor kinderen was.

Ook in de bibliotheek van Leerdam speelde de wijze boom een rol.
Tijdens de herfstvakantie werden een aantal verhalen met muziek spannender gemaakt. Kinderen speelden zelf een actieve rol.

In de Lingebolder kwamen verschillende schoolklassen ervaren hoe de bewoners hier leven. Tijdens de muziekworkshop maakten ze samen muziek, zoals dat in de BolderBand ook gebeurt. En zij konden kennismaken met rustgevende ‘snoezel’ muziek. Verschillende bewoners van de Linngebolder hielpen mee en deelden hun ervaringen.

Op het Muziekfestival in de Lingebolder speelden zo’n 100 muzikanten. Oud en jong en mensen met een beperking. Naast de Muziekwerkplaats en BolderBand ook 2 bands van United by Music en de Boemeltjes uit Tiel.

Hoogtepunten uit 2018

Bij de start van de Herdertjestocht speelde de BolderBand samen met muzikanten van de Muziekwerkplaats in de Grote Kerk van Leerdam.

.

Speciaal Open Podium in Lingebolder

2 november was er een heel speciaal open podium: Een verrassingsfeest in de Lingebolder omdat de Muziekwerkplaats 20 jaar bestaat. Ook bewoners van de Lingebolder en oud muzikanten traden op. .

.

Muziekfestival Lingebolder

Feest in WestEnd

Op 15 juni werd het 20 jarig jubileum van de Muziekwerkplaats gevierd met een concert. De zaal van Wijkcentrum West-End is goed gevuld. Onder het publiek diverse muzikanten die de kanons muzikaal ondersteunen.

Voor de pauze lieten kinderen muziek uit hun favoriete vakantieland horen.

Na de pauze laten Sien, Daan en Fleur horen en zien hoe ze zich in ca 300 lessen ontwikkeld hebben.
Tot slot is er een ierse sessie waarin iedereen mee doet. Of op een eigen instrument of met spoons (lepels).