Muziekwerkplaats de Doorbraak: dé plek voor kinderen & volwassenen die het leuk vinden om (samen) muziek te maken!

De Muziekwerkplaats wil laten zien dat iedereen muziek kan maken en iedereen de mogelijkheid geven om te ontdekken op welke manier hij of zij dat leuk vindt.

In de Muziekwerkplaats wordt door volwassenen en kinderen van alle leeftijden muziek gemaakt. Peuters kunnen met hun ouders meedoen met de peutermuziek. Jonge kinderen kunnen psalterlessen volgen. Oudere kinderen en volwassenen kunnen piano-, blokfluit- of accordeonles krijgen.

Muziek maken kan iedereen. Sommige oudere mensen hebben altijd als droom gehad om muziek te maken en denken dat ze nu te oud zijn. Maar juist senioren hebben meer tijd om te oefenen. En het is leuk m op latere leeftid nog een nieuwe wereld te ontdekken. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking zijn er allerlei mogelijkheden.

Muzikanten die geen les meer nodig hebben zijn welkom bij samenspeelactiviteiten of bij het open podium.

De Muziekwerkplaats verzorgt ook gastlessen, optredens en workshops.

Peutermuziek

Peutermuziek

Kinderen onder de vier kunnen meedoen met de peutermuziek. Het is een eerste kennismaking met muziek door samen te zingen en op eenvoudige instrumenten te spelen. Ouders of verzorgers zijn bij de les aanwezig en doen ook mee.

4 lessen

€ 28,-

psalter

Psalterlessen

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar zijn er psalterlessen. Op een psalter kun je direct liedjes spelen, zonder noten te hoeven lezen. Naast de psalter zijn we ook op allerlei andere manieren met muziek bezig.

4 lessen

€ 30,-

pianoles

Individuele lessen

Piano, accordeon en blokfluit zijn de belangrijkste instrumenten waarin les wordt gegeven. Ook is het mogelijk dat kinderen verschillende instrumenten uitproberen, om er achter te komen wat ze het leukste vinden.

20 lessen

€ 185,-