Optreden Muziekwerkplaats de Doorbraak

Optredens

Er zijn door het jaar heen verschillende momenten om samen muziek te maken of om voor publiek te spelen, bijvoorbeeld uitwisselingsavonden en het open podium. Soms wordt de Muziekwerkplaats gevraagd voor een optreden.

Muzikanten uit de Muziekwerkplaats vinden het leuk om op te treden. We doen dat in wisselende samenstelling, afhankelijk van de vraag en de beschikbaarheid van mensen: dit kan met of zonder kinderen en ook samen met de BolderBand. We spelen graag volksmuziek uit verschillende landen als achtergrondmuziek.

Bij niet commerciële gelegenheden zijn optredens gratis. Een gift voor ‘Vrienden van de Muziekwerkplaats’ wordt natuurlijk wel altijd erg op prijs gesteld.

Voor commerciële instellingen wordt een prijs in overleg vastgesteld. Richtprijs is € 125,- per dagdeel (3 uur) voor 1 persoon en € 50,- voor elke extra muzikant.

Referentiecases

Stadsmaaltijd Leerdam: Veertig volwassenen en kinderen speelden samen middeleeuws en internationaal repertoire op 30 juni 2007 bij de Stadsmaaltijd 600 jaar Leerdam. Dit gebeurde in middeleeuwse kleding en op veel verschillende instrumenten (accordeon, blokfluiten, dwarsfluit, lier, citer, klankstaven en percussie).

stadsmaaltijd 2007

25 april 2018